What’s on my mind: Disney!

Image and video hosting by TinyPic
Bron: Weheartit

Zoals jullie misschien al hebben gelezen: Ik wil niet teveel druk leggen op het bloggen. Mijn blog moet mijn uitlaatklep zijn en meestal is dat iets in de trant van een budget product, beauty of fashion, maar soms wil ik me ook persoonlijk uiten. In “What’s on my mind” deel ik graag wat ik op dat moment leuk, grappig, vervelend of mooi vind. Vandaag is het Disney!

Ik ben vanaf geboorte al Disney fan. Oke, dat is misschien overdreven, maar ik ben in ieder geval opgegroeid met de film ‘The Lion King’. Zelfs na al die jaren staat die film op nummer 1 voor mij! Sinds een paar jaar ben ik ook geïnteresseerd in andere Disney films en probeer ik ze een voor een af te gaan. Uiteindelijk is er iets heel leuks ontstaan, namelijk een Disney marathon! Samen met een vriendinnetje van mij en mijn vriend gaan we per keer een aantal films af en het is altijd heel erg gezellig.
Dit kan overigens best wel een leuke (budget)tip zijn voor als je iets leuks wilt gaan doen met familie, vrienden of je geliefde! Iedereen heeft namelijk vast wel een oude Disney film liggen of tegenwoordig is er heel gemakkelijk aan films te komen. Als iedereen verder wat lekkers mee neemt, dan wordt het zeker gezellig. Het maakt namelijk niet eens uit of je de films al 10x hebt gezien of ze voor de eerste keer kijkt, het zijn altijd hele mooie verhalen!

Voor nu ga ik afsluiten met een hele, hele mooie Disney medley die ik gespot heb op de blog van Jiami (www.lifesplash.nl)


Disney medley – Alex G en Peter Hollens

Liefs,
Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s