Catrice LE Haute Future – Blush Pearls

Image and video hosting by TinyPic
Een pareltje; zo zou ik deze blush omschrijven. Het glimt, er zitten ‘echte’ parels in en is maar in beperkte aantallen te verkrijgen. Ik heb het over de blush pearls uit de limited editions Haute Future van Catrice.

Parels hebben me altijd wel gefascineerd. Het zijn perfecte vormen en iedere parel is uniek. Toen ik ontdekt had dat er in make-up wereld ook parels beschikbaar waren, wou ik die zeker ook hebben. Elke keer kwam ik ze tegen, toch weerhield het me elke keer om ze te kopen. Waarom? Geen idee!

Totdat ik deze van Catrice tegenkwam. De verpakking, de parels, het feit dat ze maar beperkt verkocht worden: Ik wilde ze hebben!
Helaas waren ze echt moeilijk te vinden. In elk filiaal lag er alleen een tester en werd ik weer beloond met teleurstelling. Gelukkig kwam ik hem dan eindelijk tegen! Er lag er precies eentje en die nam ik natuurlijk mee.

Image and video hosting by TinyPic
De verpakking
Vanaf het moment dat ik de persberichten zag, was ik verliefd! De verpakking is zo mooi en shiny! Meestal vind ik de verpakkingen van blush parels erg goedkoop er uit zien (teminste van budget merken), maar deze zag er helemaal niet cheap uit!

Image and video hosting by TinyPic
De inhoud
Ik was wel bang dat de parels een te lichte kleur voor mij zouden hebben. In tegendeel: Het is een fijne blush die je nog heel goed kan zien bij mijn huidskleur! Er zitten twee kleuren parels in: een lichtroze en een donkere oudroze kleur. De blush heeft een lichte shine en voelt heel zacht aan.
Je moet wel oppassen wanneer je er met een kwast doorheen gaat. De poeder stuift namelijk snel omhoog en je pakt al snel teveel product; goed aftikken dus!

Conclusie
Uiteindelijk ben ik heel erg blij dat ik dit product hebt gekocht! De kleuren zijn erg mooi en de verpakking vind ik geweldig.

Wil jij deze blush ook in je bezit hebben? Wees er dan wel snel bij, want het is maar beperkt verkrijgbaar bij het Kruidvat of de Trekpleister.

5 gedachtes over “Catrice LE Haute Future – Blush Pearls

  1. De parels zijn zo mooi! Meestal ben ik er niet zo fan van omdat het best onhandig is met aanbrengen en dergelijke, maar deze geven echt een prachtige pigmentatie. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s