NYC Skin Iluminizing Foundation

Image and video hosting by TinyPic

Vandaag wil ik graag een budget foundation met jullie delen! Een budget foundation met een mondvol woorden, namelijk de NYC Skin Matching Iluminizing Foundation. Meestal hebben de goedkopere foundations alleen maar (hele) lichte kleuren, maar gelukkig was de donkerste kleur precies goed voor mij.
Ik heb deze foundation nu ongeveer 1,5 week getest en kan nu een goede beoordeling geven over dit product.

De verpakking
Image and video hosting by TinyPic
De foundation komt in een plastic verpakking en voelt een beetje goedkoop aan. Op zich vind ik dit niet heel erg, je betaalt er namelijk maar €4,99 voor. Dus dat neem ik wel voor lief. De verpakking bevat ook een pompje. Helaas wordt deze wel snel vies en het is moeilijk te doseren. Ik heb namelijk al snel het gevoel dat ik nét iets te veel er uit pomp. Ook zal het waarschijnlijk moeilijk worden het laatste restje uit de verpakking te halen. Voor de rest ligt het prima in de hand en heb ik er niks meer op aan te merken!

De inhoud
Image and video hosting by TinyPicNYC belooft dat deze foundation je huid zal gladstrijken en zal je huid ook niet uitdrogen. Verder belooft het de hele dag te zitten en een oplichtend effect geven.
Voor wie geïnteresseerd zijn, heb ik de ingrediënten erbij gezet!

Image and video hosting by TinyPic
De foundation komt goed overeen met mijn huidskleur. De structuur voelt lekker crème-achtig aan en smeert goed uit. Echt de hele dag blijft hij niet zitten, maar met een primer er onder houdt hij het wel heel lang uit. De foundation geeft wel een beetje een glow, wat ik wel mooi vind, maar om het goed op m’n gezicht te laten zitten, poeder ik het geheel wel af.

Conclusie
Al met al ben ik wel tevreden! Voor een budget foundation vind ik dit een prima keuze. Enige nadeel is dat het pompje en de dop snel vies worden, maar dat haal je gemakkelijk er af. Ben je dus op zoek naar een foundation die het prima doet, maar niet teveel wil betalen, dan is dit dus een aanrader!

De NYC Skin Matching Iluminizing Foundation kost €4,99 en deze heb ik gehaald bij ’t Kruidvat.

3 gedachtes over “NYC Skin Iluminizing Foundation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s