Primark Shoplog Mei 2014

Image and video hosting by TinyPicGisteren scheen de zon helaas niet, maar ging ik er wel gezellig op uit! Dit keer was de keuze gevallen op Eindhoven en dan kan ik de Primark natuurlijk niet overslaan. Helaas waren er heel veel mensen vrij in verband met Hemelvaartsdag, dus het was super druk. Ik ga in ieder nooit meer shoppen met een nationale feestdag! Gelukkig heb ik wel wat leuks kunnen vinden en dat wil ik graag aan jullie laten zien.

Image and video hosting by TinyPic
Olifanten hemdje – €3

Dit hemdje heb ik heel vaak voorbij zien komen en vind ik erg leuk! Hij stond dan ook op mijn verlanglijstje toen ik de Primark binnenkwam. Gelukkig hingen er nog heel veel exemplaren en kan ik deze toevoegen aan mijn kledingkast.

Image and video hosting by TinyPic
The Lion King shirt – €7

Worden jullie al gek van mijn Disney/The Lion King-gekte? Tsja, toen ik deze zag staan, kon ik hem gewoon niet laten liggen! Je ziet namelijk veel merchandise van andere films van Disney, maar van The Lion King helaas heel erg weinig. De mouwen zijn hier opgerold, maar ik denk dat er gewone mouwtjes van ga maken!

Image and video hosting by TinyPic
Gestreept shirtje – €7

Een shirtje wat tussen een crop top zit en een normaal shirtje. Tenminste, voor mij dan. Met mijn 1.48m kan een shirtje bijvoorbeeld makkelijk een jurkje worden! Ik vind dit een heel leuk en zomer shirtje en kan niet wachten om deze aan te doen.

Image and video hosting by TinyPic
Kort sportbroekje – €6

Het laatste kledingstuk wat ik heb gekocht, is dit korte sportbroekje. Al heel lang zoek ik eigenlijk zo’n broekje en nu heb ik hem eindelijk gevonden voor een heel mooi prijsje! Het leuke aan deze broek is dat hij ook achterin een zakje heeft dus daar kunnen makkelijk je sleutels of je mobiel in.

Image and video hosting by TinyPic
P.S. Love Matte Long Last Lipstick – €2

Bij de beauty afdeling vond ik deze matte lipstick. Heel leuk dat een budget winkel/merk een matte lipstick heeft, want dat kom je niet vaak tegen! Ik heb deze al uitgetest en kan je alvast verklappen dat ik er tevreden over ben, maar er zal nog een aparte review komen op de blog.

Dit waren al mijn aankoopjes van de Primark en ik ben er allemaal heel tevreden mee!
Ga jij ook vaak naar de Primark?

6 gedachtes over “Primark Shoplog Mei 2014

  1. Ik was gisteren ook in eindhoven bij de primark . Toen ik er was , was het nog niet echt druk maar toen ik naar buiten liep stond er een hele lange rij. leuke dingetjes heb je gekocht! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s