Primark P.S. Love Matte Long Last Lipstick

Image and video hosting by TinyPic
In mijn Primark shoplog hadden jullie het misschien al gezien: Ik heb een matte lipstick gevonden! Toen ik deze zag lippen in de schappen, wist ik dat ik hem moest meenemen. Een budget matte lipstick kom je namelijk niet vaak tegen en als dit wel het geval is, dan zijn ze meestal niet heel erg fijn in gebruik.
Zou de Primark het tegendeel kunnen bewijzen?

Image and video hosting by TinyPic
De verpakking
Gelukkig was het zo dat de lipstick een plastic verpakking had, waardoor het product nog ongebruikt is. Als het iets is wat ik namelijk verschrikkelijk vind, is om een product mee te nemen waar iedereen al aan heeft gezeten. De gouden omhulsing was dan ook heel mooi om te zien, het is een waar spiegeltje dat nog helemaal niet is gebruikt, prachtig! De huls zelf is matte zwart en onderin kun je de kleur zien. Super handig voor als je op zoek bent naar een bepaald kleurtje. Sowieso is deze lipstick makkelijk te vinden in je tas, omdat het goud heel veel glans heeft. Heel erg fijn!

Image and video hosting by TinyPic
De inhoud
Ik had deze kleur uitgekozen, omdat het net geen rood is maar juist rood met roze er in verwerkt! De kleur doet me denken aan frambozen. Het is echt leuk dat de Primark niet alleen komt met standaard kleurtjes.
De werking van deze lipstick heeft me heel erg verbaasd. Ik ben namelijk gewend dat matte lipsticks heel erg stroef aanbrengen, maar deze is best romig voor zijn doen. Ze drogen m’n lippen dus niet heel erg uit en de houdbaarheid van de lipstick is echt prima voor zo’n budgetproduct!

Conclusie
Ben je op zoek naar een echte budget matte lipstick, dan vind ik dit zeker een aanrader! De lipstick kost namelijk maar €2 en ze hebben nog andere kleurtjes in het assortiment. Verder brengt hij heel fijn en is de verpakking best wel mooi. Ben je benieuwd? Ga dan snel naar de beauty afdeling van de Primark!

De Primark P.S. Love Matte Long Last Lipstick is alleen te verkrijgen op de beauty afdeling van de Primark voor €2

9 gedachtes over “Primark P.S. Love Matte Long Last Lipstick

  1. Wauwie, wat een fijn product voor twee euro! Jammer genoeg ga ik binnenkort niet naar Primark, dus hopelijk hebben ze die nog binnen een maandje of twee ö

  2. Heel mooi die lippenstift! Ik vind ze ook vaak mooier als ze net niet helemaal rood zijn. 🙂 Liefs

  3. Wauw, dat klinkt heel fijn voor een lipstick van €2. Ik dacht altijd dat de make-up van de Primark een slechte kwaliteit had, maar bij mijn volgende bezoekje moet ik misschien toch eens de make-upafdeling gaan bekijken haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s