Magnum Pleasure Seekers

Image and video hosting by TinyPic
Ben jij dol op ijs en chocola? Ben je nog gekker op de combinatie van deze twee? Dan ben je bij het goede artikel beland! Vandaag ga ik namelijk een hele leuke én lekkere tip met jullie delen.
Magnum bestaat dit jaar 25 jaar en speciaal daarom hebben ze Magnum counters (in de Bijenkorf) in meerdere steden geopend. Bij deze counters kun je je eigen Magnum ijs samenstellen, hoe tof is dat?! Samen met mijn vriend Johnny hebben wij dit ook gedaan en wauw, wat is dit ons goed bevallen!

Image and video hosting by TinyPic

Hoe werkt het?
Image and video hosting by TinyPic
Als eerste: Ga zo snel mogelijk naar een Magnum counter, neem je portemonnee en je goede eetlust mee! Vervolgens kun je aangeven in welke soort chocolade jouw vanille Magnum gedipt mag worden (het coating gedeelte). Daarna mag je drie toppings naar keuze nemen. Het leuke aan de toppings was dat je een beetje uit standaard toppings kon kiezen, maar ook uit wat specialere zoals rozenblaadjes en goji bessen. De medewerker zal alles voor jou dippen en er op gooien, daarna moet je alles even een minuutje laten rusten zodat het hard kan worden.

Het resultaat
Image and video hosting by TinyPic
En zie hier de prachtige Magnums! Mijn vriend heeft voor melkchocolade gekozen met als toppings aardbeien suiker, merengue en caramel blokjes. Ik had zelf gekozen voor witte chocolade en mijn toppings waren aardbeien suiker, merengue en witte gekrulde chocola. Nadat we ze even een minuutje hadden laten staan, konden we eindelijk onze eerste hap nemen. En ik kan je zeggen deze waren goddelijk! Ik zat zo hard te kreunen dat een vrouw naar ons opkeek en vroeg of het lekker was!

Conclusie
Mijn conclusie kun je vast en zeker wel raden: DIT MOET JE DOEN! Voor een custom made magnum betaal je €3,25 en ze zijn te vinden in de Magnum Store in Amsterdam en in de Magnum counters in de Bijenkorf.
Voor meer informatie verwijs ik je door naar de magnum site!

3 gedachtes over “Magnum Pleasure Seekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s