Mijn eerste Forever21 bestelling

Image and video hosting by TinyPic
Goedemorgen! Vandaag zal ik voor het eerst in tijden weer twee artikelen posten. Voor nu een klein berichtje, want ik ben druk druk bezig met het leren voor een hertentamen die ik moet halen. Omdat ik nu even pauze heb, dacht ik dat ik wel iets met jullie kan delen. Ik heb namelijk vorig week mijn eerste bestelling gedaan op Forever21! Geen bergen met kleding, schoenen en accessoires, maar alleen één kledingstuk. Een kledingstuk dat voor sentimentele waarde heeft en waar jullie misschien al gek van worden om weer over te lezen! Benieuwd? 
Image and video hosting by TinyPic
Tadaaaaa! Worden jullie al gek van mijn Disney/The Lion King obsessie?
Volgens mij was ik een maand geleden in Amsterdam en ging ik voor het eerst de Forever21 in. Het was super druk en ik heb een uur in de rij gestaan voor de paskamers. Toen ik klaar was met het passen en ik wilde gaan afrekenen, zag ik nog een langere rij! Omdat ik én honger had én beetje moe was geworden, legde ik al m’n spullen weer neer (met pijn in m’n hart) en liep de winkel uit voordat ik nog zou neervallen. Máár lang leve de Forever21 webshop! Gelukkig kon ik namelijk mijn geliefde sweater wel vinden op de webshop en ging die mijn virtuele mandje in. Hop naar de (rijloze) kassa en binnen een paar dagen was ‘ie thuis!

Ik ben er heel blij mee! Hij valt wat korter (denk crop top), maar met een zwart hemdje er onder vind ik het juist een leuk effect geven. Ik heb nu gekozen voor een maat S, maar zou je hem bijvoorbeeld voor normaal willen dragen, dan zou ik je een maat M aanraden.
Heb jij nog nooit besteld bij Forever21? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je €6 korting, dus geen verzendkosten!

Ik ga zeker zo snel mogelijk terug naar de Forever21!
Wat vind jij van de Forever21?

5 gedachtes over “Mijn eerste Forever21 bestelling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s