Action So Me Matte Nagellak

Image and video hosting by TinyPic
Mijn gebeden zijn verhoord: Er is eindelijk een echte budget matte variant van nagellak!
Ik kon bijna een gat in de lucht springen toen ik ze in de schappen van de Action tegenkwam. Jaren geleden kwam ik namelijk een foto tegen van matte nagellak en dat vond ik er zo cool er uit zien. Natuurlijk bestaan er matte topcoats, maar dat vond ik niet handig werken. Nee, ik wilde gewoon een flesje waar al matte nagellak in zat voor een budget prijs.
Ik heb er gelijk twee meegenomen om uit te testen en vandaag laat ik zien wat ik er van vind! 

De matte nagellak komt in drie kleuren voor: zwart, blauw en rood. Helaas hebben ze niet echt namen, ze heten simpelweg: Blue, Red en Black. Een beetje saai, maar ach voor dat prijsje neem ik het voor lief. Overigens zijn er ook velvet versies, dus mocht je daar geïnteresseerd zijn dan kun je ze bij de Action vinden.

Image and video hosting by TinyPic
De verpakking
De nagellakjes komen in kartonnen verpakkingen met plastic overheen. Heel handig vind ik zelf, want zo weet je zeker dat iemand niet het flesje al geopend heeft! De nagellak zelf zit in een glazen potje van 9ml met een zwarte dop. Ik vind het een simpele, maar mooie verpakking. Heel leuk: Er zit ook een glans topcoat bij van 4,5ml! Deze zit in dezelfde verpakking, maar is dus iets kleiner.

Image and video hosting by TinyPic
RED
Red is een donkerrood lakje en dekt in twee lagen. Het kwastje was erbij zit is een standaard versie, het is dun, maar lakt prima. Eenmaal opgedroogd is deze lak niet dezelfde kleur als in het flesje, wat ik wel jammer vind. Toch vind ik het niet verkeerd, want matte geeft toch een speciaal effect!

Image and video hosting by TinyPic
BLUE
Blue is een donkerblauw lakje en heeft eigenlijk hetzelfde verhaal als Red. Het dekt in twee lagen, heeft hetzelfde kwastje, maar komt niet overeen met de kleur in het flesje. Ook het matte effect geeft er wel iets leuks aan, maar toch vind ik deze iets minder mooi dan Red.

Conclusie
Ik was erg enthousiast, maar dat is nu toch wel iets minder geworden. Dit komt vooral omdat de kleuren niet overeen komen met de werkelijke kleur in het flesje. Toch ben ik wel erg blij dat ik ze gevonden heb. Red zal ik zeker vaker dragen, Blue weet ik nog niet zeker. Wat me trouwens opviel aan deze nagellak is dat ze een geurtje hebben! Ze ruiken namelijk naar bubblegum en dat vind ik dan wel een hele leuke toevoeging!

Helaas weet ik de precieze prijzen niet meer van deze nagellak maar ik gok dat het onder de 2 of 3 euro was. Wil jij deze budget lakjes ook uitproberen, ga dan snel naar de Action!

Ik ben trouwens wel benieuwd:Vind jij matte of glanzende nagellak mooier?

8 gedachtes over “Action So Me Matte Nagellak

  1. Mooie lakjes, ik houd zelf alleen niet meer zo van matte nagellak. Glans vind ik mooier.

    Ik ben wel heel erg benieuwd naar die velvet lakjes waar je het over hebt! Snel eens kijken bij de action.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s