New In: Mac Cosmetics Pakketje!

Image and video hosting by TinyPic

Pakketjes binnen krijgen is heerlijk! Vooral als er iets binnenkomt wat je al tijden wil. Deze week kreeg ik ook een pakketje binnen van iets wat ik heel graag wil. Benieuwd naar wat het is?

Image and video hosting by TinyPic
En dit zijn de producten! Links zie je de blush die ik heb gekocht in de kleur Sea Me, Hear Me en dit is een extra dimension blush. Deze komt van de lijn Alluring Aqautic en is een limited edition lijn. De blush was eerst in tijden niet meer te vinden, maar gelukkig stond hij nu weer online!
Rechts zie je de lipstick Hot Tahiti met een Glaze finish. Hier was ik ook al even benieuwd naar en nu heb ik hem eindelijk besteld. De kleur is net iets donkerder dan mijn normale lipkleur en ik ben er heel blij mee!

Op dit moment ben ik de producten nog aan het uittesten en ik zal er binnenkort nog aparte reviews over schrijven.

Wacht jij nog op een pakketje of heb jij al iets leuks binnengekregen?

7 gedachtes over “New In: Mac Cosmetics Pakketje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s