Tip: Vernieuwde Kruidvat site

Image and video hosting by TinyPic
Als ik moest kiezen tussen alle Nederlandse drogisterijen, dan is ’t Kruidvat toch zeker mijn favoriet! Ze hebben altijd fijne aanbiedingen, een breed assortiment en je kunt de filialen overal vinden. Het Kruidvat heeft ook al een tijdje een online webshop. Hier wist ik al wel van af, maar ik heb er nooit echt op gekeken.
Tot nu: De website is namelijk helemaal vernieuwd en het assortiment online is geheel uitgebreid!
Image and video hosting by TinyPic
Dit is de site!
Alle folderaanbiedingen gelden ook online, super handig! Een account is snel gemaakt en mocht je een voordeelkaart hebben, dan kun je deze makkelijk koppelen. Wanneer je namelijk online een aankoop doet, spaar je ook punten! Wist je ook dat je met je voordeelkaart elke dag een mailtje kan krijgen met speciaal extra aanbiedingen voor jou?

Wat ik zelf fijn vind aan de site is het uitgebreide assortiment. Ook is de zoekfunctie heel handig: als je namelijk maar een woord typt dan zie je niet alleen suggesties gebaseerd op naam, maar je zíet de producten gelijk!
Wanneer je een bestelling plaatst voor 09.00 uur, dan is het de volgende dag al uit. De verzendkosten zijn €3,99 (drogisterijproducten), maar als je boven de €50 bestelt dan zijn de verzendkosten gratis.

Ik ben in ieder geval blij met deze upgrade! Soms ben ik net te laat met aanbiedingen of is dat ene make-up product net uitverkocht in de winkels, dus dan is de webshop heel erg handig. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook een bestelling te plaatsen, deze zullen jullie binnenkort zien.

Welke producten vind jij fijn van ’t Kruidvat?

5 gedachtes over “Tip: Vernieuwde Kruidvat site

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s