De (blog)kriebels

Image and video hosting by TinyPic
Hi allemaal!

Na een lange tijd begon het weer te kriebelen: Ik miste het bloggen!
En dan voornamelijk het delen van reviews en tips. Eerst focuste ik me vooral op het feit dat ik mijn blog elke dag moest vullen. Ik voelde me verplicht om elke keer weer een artikel klaar te hebben voor elke dag. Maar waarom moet dat eigenlijk?
Op dit moment wil ik graag weer het bloggen rustig opbouwen en zal ik vooral veel reviews schrijven, tips delen en misschien wat persoonlijke verhalen er tussendoor gooien. Deze artikelen zullen wel vaak beauty gerelateerd zijn, omdat mijn liefde daarvoor is gegroeid. Ook was ik vaak vooral budget gericht, maar ook high end producten beginnen mijn aandacht te krijgen.

Of er elke dag een update zal komen? Ik denk het (nog) niet.
Zoals ik al zei wil ik het gewoon rustig opbouwen en kijken hoe deze strategie zal werken.

(Alvast) veel leesplezier!

x Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s