MAC ADDICT TAG

Image and video hosting by TinyPic
I’m back! En laten we hopen voor een langere tijd, want volgens mij is dit poging 3.0 dat ik weer probeer om te bloggen. Ondanks dat ik even was gestopt met bloggen, gingen al mijn addictions nog door. Mijn liefde voor beauty blijft maar groeien, vooral voor Mac Cosmetics.
Hoe je zo’n verslaafde als ik kan herkennen? Door deze simpele checklist:
– Ik ben al eens een nacht opgebleven voor een limited edition: check!
– 
Ik weet precies welke collecties er binnen kort uitgaan: check!
– 
Op alle social media vormen volg ik mensen die ook net zo verslaafd zijn: check!
– 
Mijn collectie bestaat niet uit een paar lipsticks en een enkele blush, maar uit ruim 20 lipsticks, 6 blushes, 4 msf’s en is zelfs nog groeiende: check!

Zoals je dus wel kan merken, ben ik wel echt verslaafd en daarom deel ik graag de “MAC ADDICT TAG” met jullie!


Image and video hosting by TinyPic
1. HOE KWAM JE VOOR HET EERST IN AANRAKING MET MAC?
Echt specifiek weet ik dit niet meer, maar het kwam vast en zeker door een van de vele (beauty)blogs die ik aan het lezen was.

2. HOE OUD WAS JE TOEN JE VOOR HET EERST EEN MAC PRODUCT KOCHT EN WELK PRODUCT WAS DAT?
Ik gok dat ik 18 was!

3. HOEVEEL MAC PRODUCTEN HEB JE IN TOTAAL?
Ik denk ruim 30 producten, maar ik heb het nooit echt helemaal goed geteld.

4. GROOTSTE MAC MISKOOP?
Gelukkig heb ik nog niet veel miskopen gedaan bij MAC. Het enige waar ik spijt van heb gehad is het kopen van een lippotlood. Dit was samen met een lipstick mijn eerste aankoop, omdat je wel lippotlood “moest” gebruiken. Zeker niet waar natuurlijk en daarom heb ik deze laatst dan ook doorverkocht.

5. FAVORIETE MAC PRODUCT?
Sowieso de lipsticks! Daar bestaat namelijk ook het grootste deel van mijn collectie uit.

Image and video hosting by TinyPic

6. FAVORIETE MAC LIPSTICK?
Ah, wat een lastige vraag! Ik denk uiteindelijk dat ik toch voor Rebel kies. Dit is eigenlijk een kleur wat permanent in het assortiment ligt, maar ik heb hem gekocht tijdens de kerstcollectie (Heirloom 2014) en daar heeft de verpakking hele mooie glitters!

7. FAVORIETE MAC MSF?
Niet het meest originele antwoord, maar dat is en blijft Soft and Gentle. Ik probeer hem wel vaak af te wisselen met Lightscapade of Perfect Topping, maar Soft and Gentle blijft toch mijn favoriet!

8. FAVORIETE MAC OOGSCHADUW?
Dit moet ik helaas nog uitvinden, want op dit moment bezit ik nog geen oogschaduw van MAC. Maar binnenkort zal daar zeker verandering inkomen, omdat MAC met paletten uitkomt met 9 kleurtjes (“Eyes on MAC”) er in. Super compact en zeker fijn om op zo’n manier kennis te maken met de oogschaduw.

9. FAVORIETE MAC FOUNDATION?
Ook dit product heb ik helaas nog niet in mijn stash, maar ook hier zal snel verandering inkomen. Ik heb namelijk een hele droge huid, dus ik wil graag de Mineralize Moisture foundation nog eens uitproberen.

Image and video hosting by TinyPic

10. WELKE MAC PRODUCTEN HEB JE HELEMAAL OPGEMAAKT EN OPNIEUW GEKOCHT?
Gelukkig nog geen een!

11. WELK MAC PRODUCT STAAT ER NOG OP JE VERLANGLIJSTJE?
Uhm, wat niet? Op dit moment wil ik dus graag nog oogschaduw, foundation en een paint pot uitproberen. En natuurlijk kan ik geen nee zeggen tegen een nieuwe lipstick!

12. DUURSTE MAC AANKOOP?
Dat is een van mijn recentere aankopen, namelijk de blush ‘Ripe Peach’ uit de limited edition Toledo.

Image and video hosting by TinyPic

13. MAC PRODUCT MET EEN LEUKE HERINNERING?
De producten van de limited edition van de Osbourne collectie. Hier ben ik de hele nacht voor opgebleven, maar helaas viel ik net 5 minuten in slaap toen de collectie uitkwam. Uiteindelijk heb ik wel alles kunnen kopen wat ik wilde!

14. WAT KAN MAC NOG VERBETEREN?
Sowieso de communicatie over de limited editions. Er is namelijk altijd stress, omdat niemand ooit precies weet wanneer welke collectie uit komt. Ook zijn deze producten dan letterlijk binnen 5 minuten uitverkocht, dus meer producten zouden dan wel fijn zijn.

15. FAVORIETE MAC LIMITED EDITION?
Hmm, wat moeilijk! Ik kan echt niet kiezen, aangezien ik zeker wat pareltjes heb kunnen scoren. Uiteindelijk denk ik dat ik voor de Osbourne collectie en de Heirloom collectie ga.

16. MAC PRODUCT DAT HIERBIJ EXTRA IN HET ZONNETJE GEZET MAG WORDEN?
De Heroine lipstick! Een super gave en speciale kleur die vaker gezien mag worden, vind ik.

Ik ben benieuwd: Zijn jullie ook zo verslaafd aan MAC? Zo ja, wat is jouw favoriete product? 

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “MAC ADDICT TAG

  1. Aaah yes, you’re back! En wauw, wat heb je veel MAC producten, wist ik helemaal niet! Je kunt het beste je artikelen om 06:00 uur online laten komen trouwens, lezen nóg meer mensen je artikelen! Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s