HEMA SOFT MATT LIPBALMS – 02 & 05

Image and video hosting by TinyPic
Dat er steeds meer matte kleuren komen in plaats van shiny is duidelijk. Je ziet het overal: Er zijn matte nagellaken, matte oogschaduw en natuurlijk matte lipsticks. De matte variant van de lipsticks zie je in verschillende vormen terug en nu heeft Hema er voor gekozen om een matte lipbalm te maken! 

Image and video hosting by TinyPic

In totaal zijn er 8 kleuren uitgekomen, maar ik heb er uiteindelijk maar 2 meegenomen om te testen. De kleuren die ik heb uitgekozen heten simpelweg ’02’ en ’05’. Namen waren leuker geweest, maar Hema kiest er voor om hier praktisch en simpel in te blijven.

Als ik verder kijk naar de verpakking dan vind ik dat Hema het prima heeft gedaan. De dop en de onderkant zijn namelijk in precies hetzelfde kleurtje van de lipbalm, wat natuurlijk heel handig is. Verder heeft de lipbalm een draaisysteem zodat je nog lang plezier van het product kan hebben.

Image and video hosting by TinyPic

Hou er wel rekening mee dat de producten een fruitige geur hebben! Dit ruik je zeker als je de dop er van af haalt, maar eenmaal op de lippen is de geur al minder.

Image and video hosting by TinyPic

Soft Matt Lipbalm – 02
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

De eerste kleur die ik heb uitgekozen is een rustige en natuurlijke tint. Het is een kleur die velen zal staan en makkelijk elke dag gedragen kan worden. Ik zou het zelf omschrijven als een roze kleurtje met een lichte bruine ondertoon.

Soft Matt lipbalm – 05 
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Dan een mooie dieproze kleur dat bijna naar rood neigt. Ik vind dit echt een typisch frambozen kleurtje en staat super vrolijk!

Conclusie
Al met al ben ik erg tevreden over de lipbalms! Ze glijden makkelijk over je lippen en blijven goed zitten. Vooral de kleur ’05’ bleef lang zitten. Tijdens het testen had ik nasi op en wat gedronken en uren later zat het er nog op! Verder hebben de lipbalms een leuke prijs van €3,50. Erg leuk als je dus een mooie, maar betaalbare matte lipstick wil uitproberen!

Hebben jullie al de Hema Soft Matt Lipbalms geprobeerd?

Liefs,
Saffira

 

Een gedachte over “HEMA SOFT MATT LIPBALMS – 02 & 05

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s