BEAUTY WISH LIST – MAART 2015

Image and video hosting by TinyPic

Maart is al bijna afgelopen, maar toch wilde ik graag mijn beauty wish list met jullie delen. Dit artikel zal maandelijks terugkomen, omdat ik het erg leuk vind om wish lists te maken. Het zijn misschien niet allemaal producten die ik gelijk zal kopen, maar een vrouw kan dromen toch?

Image and video hosting by TinyPic

Ik heb geprobeerd om er geen te lange lijst van te maken en dat is me aardig gelukt! Als ik al deze producten op een rijtje zie, word ik er wel erg hebberig van. Het eerste product wat eigenlijk al veel langer op mijn verlanglijst staat is het Zoeva Rose Golden Luxury Set Vol. 2. (1). Tot nu toe heb ik alleen maar budget kwasten in mijn collectie en in een keer zo’n set erbij zou echt heel fijn zijn. Vooral de Face Paint kwast (tweede van links) lijkt me echt super om mee te shapen. Het tweede product is de Mineralize Moisture foundation van MAC (2). Deze schijnt heel goed te zijn voor de droge huid (waar ik erg last van heb). En natuurlijk kunnen er geen lipproducten ontbreken in mijn verlanglijstje. Gerard Cosmetics heeft laatst vele nieuwe kleuren toegevoegd aan hun assortiment. Als ik mocht kiezen dan zou ik graag Berry Smoothie, Rodeo Drive en Grape Soda (3) willen toevoegen aan mijn collectie!
Het 4e product is het nieuwe Too Faced Matte Eye (4) oogschaduwpalette. Ik ben erg dol op matte kleuren en ik heb nog nooit oogschaduw van Too Faced geprobeerd, dus dit pareltje zou ik stiekem toch wel willen toevoegen aan mijn stash! En als laatste op mijn wish list is een limited edition collectie van MAC: Julia Petit (5). Het liefst zou ik alle 3 de kleuren lipsticks en de blush kopen, maar ik denk helaas niet dat mijn budget dit toe laat. Ik ga sowieso denk ik voor de blush ‘Linda’ en waarschijnlijk de lipstick ‘Acai’.

Als je klikt op de namen van de producten dan kun je de bronnen en eventueel zien waar het product te koop is! 

Hebben jullie deze maand ook een wishlist? Deel hem in de comments! 
Liefs,
Saffira

Een gedachte over “BEAUTY WISH LIST – MAART 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s