Series die ik op dit moment volg

Image and video hosting by TinyPic
Mijn week is niet compleet als ik geen één film of serie heb gekeken. Ik ben een persoon die heel veel series door elkaar wil kijken en degene die ik volg wil ik graag vandaag met jullie delen!

Pretty Little Liars

Image and video hosting by TinyPic
Bron: tvfilmnews.com

Oi, oi, wat een serie! Als je van spanning houdt, dan raad ik je deze serie zeker aan. Al 5 seizoenen lang worden we bezig gehouden met de meiden Alison, Hannah, Emily, Spencer en Aria. Ze worden gestalkt door “A”, maar wie dat is? Geen idee! De laatste tijd vind ik de serie wel minder spannend, maar toch blijf ik ‘em kijken, omdat ik natuurlijk wil weten wie ‘A’ is. Hebben jullie al een idee?

Once Upon A Time

Image and video hosting by TinyPic
Bron: hollywoodlife.com

Als je van sprookjes en Disney houdt, dan is deze serie gemaakt voor jou! Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze serie gehoord, maar dankzij wat klasgenoten werd ik toch nieuwsgierig. Nu ben ik helemaal bij gekeken en zelf mijn vriend kijkt ook mee, haha! De serie gaat over allerlei sprookjesfiguren waarbij hun verhalen worden verteld met een hele moderne twist. Veel kan ik er eigenlijk niet meer over vertellen, want in de serie wordt alles duidelijk.

Hart of Dixie 

Image and video hosting by TinyPic
Bron: http://www.vcpost.com

Ik had werkelijk waar geen idee dat ik verliefd zou worden op deze serie. Hart of Dixie gaat over Dr. Zoë Hart die voor een jaar naar het typisch ‘Southern’ stadje Bluebell gaat om daar een jaar als huisarts te werken. Zoë komt oorspronkelijk uit New York en moet in het begin zeker wennen aan een kleine stad als Bluebell. Gelukkig maakt ze natuurlijk wel wat vrienden, maar ook wat vijanden, en beleeft zo heel veel avonturen.

Dit waren alle series die ik op het moment volg. Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete series!

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “Series die ik op dit moment volg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s