MIJN FAVORIETE INSTAGRAMMERS

Tegenwoordig zijn er vele soorten social media. Je hebt Facebook, Twitter, Pinterest, Whatsapp en ga zo maar door. Er is eigenlijk geen leven meer voor te stellen zonder social media. Zelf ben ik natuurlijk ook niet vies van deze media en kan ik niet meer leven zonder Whatsapp of Facebook. Ook Instagram behoort tot een van mijn favoriete social media. Vandaag zal ik daarom mijn favoriete instagrammers met jullie delen! 

Mijn Instagram feed bestaat vooral uit beauty, maar er is ook fashion, lifestyle en humor (denk 9GAG) te vinden. Uit de bijna 300 mensen die ik volg heb ik 5 accounts gevonden die ik graag met jullie wil delen.

1. @gerardcosmetics
Image and video hosting by TinyPic
In beautywereld verovert dit merk steeds meer harten. Gerard Cosmetics staat bekend om de bekende lipstick “1995” (in samenwerking mey Jaclyn Hill) wat een prachtige donkere nude lipstick is. Het merk komt oorspronkelijk uit Amerika,  maar gelukkig delen ze via Instagram zoveel acties dat je altijd wel voordelig kan bestellen. Wat verder ook fijn is aan hun Instagram is, is dat ze veel swatches en foto’s van hun producten delen. Hierdoor je goed up to date bent van hun assortiment.

2. @beautifuldestinations
Image and video hosting by TinyPic
Andere culturen opsnuiven, op zoek gaan naar een avontuur; iedereen heeft z’n eigen redenen om te gaan reizen. Helaas heb je niet altijd even de tijd of het geld om op reis te gaan, maar even weg dromen kan geen kwaad! Samen met dit account kun je dat zeker doen, want hier worden de mooiste bestemmingen gedeeld.

3. @zebbyzelf
Image and video hosting by TinyPic
Een beautyblogger uit Australië wie zelf van Indonesische afkomst is. Een heel leuk account, omdat ze natuurlijk veel beauty deelt, maar ook omdat ze Indonesische roots heeft net als ik!

4. @dupethat
Image and video hosting by TinyPic
Dupethat is echt een supertof account dat (zoals de naam het eigenlijk al zegt) veelal dupes deelt van beautyproducten. Super handig en heel leuk om te volgen. Helaas zijn de dupes vaak van merken uit Amerika of Australië, maar het is heel fijn om te weten dat een bepaald product toch niet zo zeldzaam (a.k.a. onbereikbaar) is.

5. @streetstyleinspirations
Image and video hosting by TinyPic
Ook fashion komt voorbij in mijn feed en één van mijn favoriete fashion account is toch wel deze. Veel foto’s zijn namelijk mooie en draagbare outfits die ik heel graag in mijn kast zou willen hebben. Heel handig dus als je even geen inspiratie meer hebt qua kleding!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn favoriete Instagrammers te zien! Natuurlijk kun je mij ook volgen op Instagram via @sinspirations.
Hebben jullie ook Instagram en welke Instagrammer is jouw favoriet? 

Liefs,
Saffira

P.S. Ook benieuwd naar mijn Instagram account? Volg mij dan op @sinspirations!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s