MAC LE – TOLEDO & BAO BAO WAN

Image and video hosting by TinyPic

Als er één merk is wat menig beautylover bezig houdt, dan is het zeker wel MAC. Dit merk begint steeds meer populairder te worden in ons kikkerlandje en veel van ons hebben zeker al wat MAC producten in hun stash. De meeste producten zijn te vinden in hun vaste assortiment, maar MAC brengt ook veel limited editions uit. Laatst kwamen er 3 geliefde collecties uit en dat gaf ons natuurlijk weer een excuus om make up te shoppen! Kijken jullie mee naar mijn MAC aankoopjes?
Het eerste wat je voelt als er zo’n limited edition collectie uitkomt: STRESS!
De producten die je namelijk wilt, kunnen namelijk letterlijk binnen 5 minuten uitverkocht zijn. Helaas was dit bij mij ook het geval, maar gelukkig kun je MAC niet alleen via hun stores en website kopen maar ook via de Bijenkorf en de Douglas.

MAC TOLEDO
De collectie Toledo is uitgebracht in samenwerking met het modekoppel “Toledo”. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar toen ik de verpakkingen zag én de kleuren toen moest ik deze collectie wel kopen. Uiteindelijk ben ik voor 2 producten gegaan en ik ben er erg blij mee!
De lipstick Oxblood heb ik kunnen bemachtigen bij een MAC counter in de Bijenkorf en de blush Ripe Peach heb ik online via de Douglas besteld.

Lipstick Oxblood – €21
Blush Ripe Peach – €29,50

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Allebei de producten hebben een beetje peach in zich, wat voor mij erg wennen was, omdat ik zulke kleuren nog nooit heb gedragen. De kleuren zijn erg licht en zeker lente-proof!
De blush geeft niet heel veel pigment af, maar is wel goed op te bouwen. Zelf vind ik de blush echt prachtig, omdat het mij een hele natuurlijke look geeft. Ik heb de blush ook op de foto op, maar deze is helaas moeilijk te zien.
De lipstick is juist erg gepigmenteerd, maar omdat hij matte een finish heeft kan de lipstick wel droog aanvoelen. Ik moet dus zeker even m’n lippen scrubben en insmeren voordat ik deze lipstick op doe.

MAC BAO BAO WAN
De Bao Bao Wan collectie is in China een hele bekende it-vrouw. Deze collectie was klein, maar had hele mooie producten. Bij deze collectie wilde ik alleen maar de lipstick Burmese Kiss en na lange wachten heb ik deze eindelijk kunnen kopen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ook deze lipstick heeft een matte finish, waardoor ik zeker weer aan het scrubben en smeren moet! Ik vind de kleur lekker zomers en kan ook niet wachten tot het zonnetje meer gaat schijnen.

Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk alles heb kunnen scoren wat ik heel graag wilde hebben! Ik kijk al weer uit naar de leuke stress moment als de andere limited collecties uitkomen, haha.
Hebben jullie nog iets leuks kunnen kopen van de afgelopen (le) collectie van MAC?

Liefs,
Saffira

7 gedachtes over “MAC LE – TOLEDO & BAO BAO WAN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s