3X NYX MATTE LIPSTICK

Image and video hosting by TinyPic
Sorry, wordt het al saai dat ik dol ben op mat? Bijna in elk artikel komt mijn liefde voor matte kleuren wel naar voren en ook in deze post komen jullie er niet om heen. Vandaag deel ik met jullie graag 3 matte lipsticks van NYX. Deze heb ik een hele tijd geleden bij de Douglas gekocht en hebben een fijn prijsje van €7,49. In totaal zijn er 22 kleuren beschikbaar (in Nederland).

Image and video hosting by TinyPic
De kleuren die ik heb gekozen zijn Whipped Caviar, Merlot en Alabama. Whipped Caviar is een mooie roze kleur met een lichte bruine ondertoon. Voor mij is het net iets rozer dan mijn lippen en is dus prima geschikt als fris everyday kleurtje. De lipstick Merlot is een warme roze kleur en vind ik feller op de lippen overkomen. Als laatste koos ik voor de kleur Alabama, wat een klassieke donkerrode kleur is.

Image and video hosting by TinyPic
Merlot – Alabama – Whipped Caviar

Zoals je kan zien hebben alle kleuren een hele mooie dekking. Ze kunnen soms een beetje droog aanvoelen, maar als je van tevoren je lippen goed hebt gescrubd en ingesmeerd met lippenbalsem, dan heb je er langer plezier van.

Image and video hosting by TinyPic
Merlot – Alabama – Whipped Caviar

Ondanks dat ik de kleuren erg mooi vind, merk ik wel dat ik ze weinig pak. Heel raar eigenlijk, want ik merk dat ik ze toch erg prettig zitten. Ze blijven namelijk heel lang op de lippen, ook na wat drankjes en (avond)eten. Deze ga ik er zeker dus vaker bij pakken!

Hebben jullie zelf wel eens producten van NYX geprobeerd? Zo ja, wat zijn jullie aanraders? 

Liefs,
Saffira

4 gedachtes over “3X NYX MATTE LIPSTICK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s