WELEDA SKIN FOOD

Image and video hosting by TinyPic

Als het ergens iets is waar ik wel last van heb, dan is het toch wel mijn droge huid. Door de jaren heen ben ik wel meer mijn huid gaan scrubben en te blijven hydrateren, toch blijft dit wel een moeilijke opgave. Voor mijn huid heb ik namelijk al als voorgeschreven recept om vaseline te gebruiken in combinatie met paraffine. Op zich werkt dit wel, maar mijn huid is wel erg vettig na gebruik. Gelukkig heb ik sinds december vorig jaar een hele fijne creme gevonden die ik zeker aanraad voor de hele droge huid: Weleda Skin Food!


Image and video hosting by TinyPic

De Weleda Skin Food heb ik eindelijk gekocht in de DM in Duitsland. Hier was er een 75 ml versie voor een heel voordelig prijsje. In Nederland kwam ik er achter dat je ook een 50 ml versie hebt. Er bestaat zelf een 10 ml versie die ik toevallig gratis heb gekregen van de Etos (staat niet op de foto).

Image and video hosting by TinyPic

De textuur van de creme is romig en dik, maar kan soms moeilijk verdeelbaar zijn over de huid. De geur is ook iets waar je zeker misschien even aan moet wennen; het is erg kruidig en sterk voor mijn gevoel. Dit is ook de reden waarom ik de creme vooral ’s avonds gebruik.

Image and video hosting by TinyPic

Vooral als je last hebt van velletjes dan zou ik dit product zeker aanraden!
Voor de 75 ml heb ik volgens mij rond de €7 betaald en voor de 50 ml versie heb ik rond de €5 betaald. Allebei prima betaalbaar dus!
Ik haal zelf de creme altijd bij de Etos, maar let op: Sommige Etos verkopen de Weleda Skin Food niet. Mocht je dichtbij de DM wonen, dan zou ik hier inslaan!

Wat is jouw holy grail tegen de droge huid?

Liefs,
Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s