THE LIPSTICK TAG

Image and video hosting by TinyPic
Mijn obsessie voor beauty begon bij nagellak, maar sinds een paar jaar is dat zeker omgeslagen naar lipstick (oke, en oogschaduw). Deze tag kwam ik al een paar keer tegen en omdat ik zelf dol ben op lipstick wilde ik hem graag invullen!


Image and video hosting by TinyPic

1. HOEVEEL LIPSTICKS HEB JE IN JE COLLECTIE?
Ik heb dit niet geteld maar ik gok dat de teller op dit moment rond de 40 ligt. Dit is natuurlijk wel in een aantal jaren opgespaard en ondertussen heb ik zelfs ook heel veel (budget) lipsticks weggedaan, omdat ik die simpelweg niet draag.

2. HOE BERG JE JE LIPSTICKS OP?
Mijn MAC lipsticks bewaar ik in een lipstickhouder van acryl en de rest van mijn lipsticks bewaar ik in een simpel zwart bakje.

3. WAT WAS JE ALLER EERSTE LIPSTICK EN HOE OUD WAS JE TOEN JE ‘M KOCHT?
Pfff, wat een moeilijke vraag! Waarschijnlijk was dit een lipstick geweest van Catrice of van Miss Sporty in een rode kleur.

Image and video hosting by TinyPic

4. HEB JE WEL EENS EEN LIPSTICK OPGEMAAKT? ZO ZO, WELKE?
Dit is mij nog nooit gelukt, maar dat vind ik ook helemaal niet erg. Als ik namelijk een lipstick koop die ik heel erg mooi vind, dan ben ik juist bang dat ‘ie op gaat! Vooral bij limited editions, omdat die natuurlijk niet meer verkrijgbaar zullen zijn.

5.WELKE LIPSTICK HEEFT DE MOOISTE HULS?
De Rouge Volupte lipsticks van YSL en de lipsticks van Tom Ford vind ik dan toch wel de allermooiste hulzen hebben. Het goud en de vormgeving van beide merken vind ik zo chique. Helaas heb ik de lipsticks nog niet kunnen toevoegen aan mijn stash, maar het zal me niet verbazen als dit ooit nog gebeurt.

6. WAT IS JE FAVORIETE BUDGET LIPSTICK?
Rimmel Kate 107! Dit is een hele mooie donkerrode matte kleur die heel goed blijft zitten. Echt een klassieker die ik niet in m’n stash wil missen en het kost maar een tientje!

Image and video hosting by TinyPic

7. WELKE LIPSTICK DRAAG JE HET MEEST?
Ik dacht eigenlijk dat het Rebel of Twig zou zijn van MAC, maar als ik goed nadenk dan zijn de kleuren Hot Tahiti, Plumful en Party Line (ook van MAC) de kleuren die ik juist het meest draag. Deze kleuren zijn niet zo erg bekend van MAC, maar zijn erg draagbaar voor elke dag.

8. VOOR WELKE LIPSTICK HEB JE HET MEESTE MOEITE GEDAAN OM HEM TE KRIJGEN?
MAC Kelly Yum Yum. Voor deze lipstick ben ik zelfs heel de nacht opgebleven, viel ik net 5 minuten in slaap en toen mistte ik heel de collectie! Uiteindelijk heb ik hem weten over te kopen van iemand en daar ben ik echt nog steed super blij mee!

Image and video hosting by TinyPic

9. WAT IS JE GROOTSTE LIPSTICK MISKOOP?
Ik denk dat dat Living Legend was van MAC. Dit was echt zo’n donkere diepbruine kleur waar ik heel erg bleek van werd. Deze heb ik uiteindelijk dan ook doorverkocht.

10. WELKE LIPSTICK STAAT ER ZEKER NOG OP JE LIJSTJE?
Dit is zeker een lipstick van YSL of van Tom Ford. Ook kan ik zeker geen nee zeggen tegen een (le) MAC lipstick!

Zijn jullie zelf ook zo gek van lipstick en wat is jouw favoriet?

Liefs,
Saffira

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s