P2 NAGELLAK

Image and video hosting by TinyPic
Vroeger was ik echt een verzamelaar van nagellak. Catrice had destijds namelijk nieuwe nagellak kleuren in het assortiment die ik super graag allemaal wilde hebben. Binnen de kortste keren had ik twee hele lades vol met verschillende merken nagellak. Die obsessie is nu een beetje voorbij en tegenwoordig heb ik nog maar een kleine stash. Toch blijft mijn liefde voor nagellak altijd wel een beetje hangen en vandaag wil ik jullie voorstellen aan mijn geliefde P2 nagellakjes! 

P2 is een budget merk wat vroeger nog in Nederland te koop was, maar helaas nu niet meer te verkrijgen is. Elk jaar maken wij een uitstapje naar Duitsland en gaan dan ook naar de DM (drogisterij). Hier verkopen ze het merk P2 gelukkig wel en sinds twee jaar ben ik fan van de nagellakjes!

Image and video hosting by TinyPic

In totaal heb ik tot nu toe 4 lakjes met allerlei verschillende structuren. Toevallig hebben de kleuren allemaal iets van rood in zich; dat blijf ik toch de mooiste kleur qua nagellak vinden.

190 – Hold Me Tight
Ik begin met de ‘gewone’ nagellak van P2 in de kleur 190 Hold me Tight! Dit zou ik beschrijven als een hele warme roze dat sterk neigt naar rood als je hem op doet. Zelf vind ik het een hele speciale kleur en blijft hij 2 tot 3 dagen goed zitten.

Image and video hosting by TinyPic

070 – Insider’s diary 
De volgende kleur heeft een hele speciale finish die ik niet vaak zie. Het heeft een ‘leather’ finish en voelt een beetje rubberachtig aan als je hem op hebt gedaan. De kleur zou ik omschrijven als bordeaux rood en deze houdt het op mijn nagels 3 tot 4 dagen vol!

Image and video hosting by TinyPic

020 – Lovesome
De naam vind ik leuk, de kleur vind ik leuk, de finish vind ik leuk. Het is vast duidelijk: dit lakje vind ik prachtig!  Deze nagellak heeft de bekende sand finish en is een roze lakje met gouden glitters (of ‘sand) er tussen. Als je hem op je nagels hebt, dan voel je de sand finish goed en blijft daardoor ook heel goed zitten.
Image and video hosting by TinyPic

030 – Seductive
Het laatste lakje heeft de meest spannende naam en ziet er in het flesje ook spannend uit. De kleur is namelijk diep donkerpaars (neigend naar donkerbruin) met gouden glitters/sand er tussen. Normaal zou ik niet voor zo’n soort kiezen, maar de combinatie van deze kleuren maakt het heel speciaal. Dankzij de sand finish blijft deze nagellak ook heel lang zitten!
Image and video hosting by TinyPic

 

Dit was tot nu toe mijn verzameling P2 nagellakjes. Ik ben er zeker van dat ik er nog een paar ga scoren als we weer eens naar Duitsland gaan!

Heb jij al eens producten van P2 gebruikt?

Liefs,
Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s