YES OR TRASH (MAART 2015)

Image and video hosting by TinyPic

Hello April en welkom bij een nieuw rubriek! Nee, dit is geen 1 april grap, maar een artikel wat ik serieus elke maand wil laten terug komen. In ‘YES OR TRASH’ laat ik graag mijn likes en dislikes zien van een maand. Waarschijnlijk zullen dit vooral beauty producten zijn, maar het kan zijn dat ik soms wel een fashion of lifestyle product er tussen gooi. Benieuwd naar het artikel? Lees dan snel verder!

Image and video hosting by TinyPic

Alle producten heb ik verzameld in een mandje, maar als ik ze even netjes neerleg zie ik dat het best wel wat producten zijn. Van sommige heb je misschien al een review gelezen of er komen nog reviews van!

YES 
Laat ik beginnen met de producten waar ik graag YES tegen zeg! Dit waren er heel veel voor mijn gevoel deze maand. Te beginnen met de mooie le’s die MAC uit bracht.

Image and video hosting by TinyPic

Dit zijn Coupe d’Chic uit de Cinderella collectie (deze week komt de review!) en Ripe Peach  uit de Toledo collectie. Ik ben zo blij met deze pareltjes! Sowieso maken limited editions me altijd wel gelukkig, haha!

Image and video hosting by TinyPic

De volgende producten heb ik al wel wat langer. De foundation (Nude Magique Eau De Teint) is perfect voor als je een lichte dekking wilt. Ik wissel best vaak af van foundations, maar de afgelopen maand merkte ik echt dat ik deze er bijna elke dag bij pakte! Het product ernaast is de bronzer Benefit Hoola. Dit is een heel fijn shaping product wat ik heel vaak gebruik. Ik ben er laatst wel achtergekomen dat W7 een dupe had, dus hier ga ik zeker een vergelijkingsartikel van maken!

Het roze potje is een make-up basis die ik gescoord heb bij de Action. Deze is oorspronkelijk van het merk Nivea en is geschikt voor de droge huid. Ik vind hem zeker fijn!

Image and video hosting by TinyPic

Oops! Hoola is zo’n favoriete YES dat ik hem per ongeluk twee keer op de foto heb gelegd! Dit moest namelijk de Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills zijn (zie tweede foto). Deze pomade is echt het product om je wenkbrauwen mee in te vullen. Ik ben er echt super tevreden over en raad het iedereen aan. Het product er naast is mooie, warme roze lipstick van Estee Lauder in de kleur 410 Dynamic. Deze heb ik laatst herontdekt en o, wat is ‘ie fijn! De textuur is romig, maar de houdbaarheid is zeker erg goed.

TRASH

Op naar de producten die ik het liefst weg zou willen doen. Dit waren er gelukkig maar 3!

Image and video hosting by TinyPic

 

Ik begin met de mascara en de nagellak. Deze heb ik samen gekocht in een setje voor €5, maar wat baal ik er van! De Masterpiece Transform mascara van Max Factor is in de kleur Black Brown, wat helaas niks voor mij doet. De mascara is nat en het effect is minimum. De nagellak die er bij zit in Pandora Ruby (ook van Max Factor) is een heel mooi kleurtje, maar is binnen een dag al van mijn nagels af.
Dan de Salvation Velvet Lacquer van Make Up Revolution. Toen deze kleur binnen kwam, schrok ik van de felheid van de lipstick. De kleur is namelijk bijna neon en nee, dat vond ik niet zo mooi staan. Ook is hij erg droog, maar een uitgebreide review komt deze week op de blog te staan!

Zo, ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden!
Ik ben benieuwd wat voor YES of TRASH artikelen jij bent tegengekomen deze maand!

Liefs,
Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s