MAC LE CINDERELLA – COUPE D’CHIC

Image and video hosting by TinyPic
Een prinsessenleven, welk meisje heeft daar nou niet van gedroomd? Op dit moment droom ik daar het meest van, want ik ben druk bezig met het leren en voorbereiden van de tentamens. Gelukkig heb ik de komende weken maar 4 tentamens, maar leren blijft leren! Anyway, MAC snapt het prinsessengevoel heel goed en ter ere van de film Cinderella brachten zij een limited edition uit! 

Image and video hosting by TinyPic
Toen de eerste foto’s van de collectie uit kwamen op Instagram was ik zeker heel erg benieuwd! De verpakking leek perfect, de collectie leek zo uitgebreid en dat Disney er een rol in speelde deed mijn hart zeker sneller kloppen.
Totdat ik de swatches zag… Het waren allemaal hele lichte kleuren, waarvan ik zeker wist dat het me niet ging staan. In eerste instantie wilde ik de collectie skippen, totdat ik zag hoe mooi Coupe D’Chic was!

Natuurlijk waren de meeste producten allang uitverkocht, inclusief Coupe D’Chic, maar gelukkig vulde MAC de collectie weer aan! Dankzij een vriendin heb ik hem dus eindelijk kunnen scoren, waar ik heel blij mee ben!

MAC IRIDESCENT POWDER COUPE D’CHIC – €27,50
Image and video hosting by TinyPic

Naar de verpakking kan ik blijven kijken! Het mooie blauw met gouden letters, het spiegeltje; als ik Coupe D’Chic open maak, krijg ik al zo’n prinsessengevoel!

Image and video hosting by TinyPic

Als ik  kijk naar het product zelf, dan vind ik dat je de iridescent (wat blijkbaar regenboogkleurig betekent) powder als highlighter kan gebruiken. Voor de héle lichte huidjes zou het misschien nog als blush kunnen, waarbij je een lichte en mooie roze gloed krijgt.

Image and video hosting by TinyPic

Ik ben nog erg aan het klooien met foto’s van mijn gezicht, dus ik hoop dat jullie het effect goed kunnen zien! Links heb ik niks op (behalve de basis) en rechts zie je het mooie effect van Coupe D’chic! Je moet het wel voorzichtig aanbrengen, want anders zit je hele gezicht onder de glitters.

Coupe D’Chic heeft mijn hart verovert en ik ben erg blij dat ik deze mooie poeder in mijn bezit heb!

Hebben jullie nog producten gekocht van de Cinderella collectie? 

Liefs,
Saffira 

 

Een gedachte over “MAC LE CINDERELLA – COUPE D’CHIC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s