W7 IN THE CITY & IN THE MOOD

Image and video hosting by TinyPic
Toen ik zag dat je deze paletten als pre-order kon bestellen, bedacht ik me geen moment! Ik wilde allang een bestelling doen bij Makeupmusthaves, maar elke keer kwam het er niet van. Nu kon ik het echt niet meer weerstaan en al snel was mijn mandje vol. Het eerste wat ik er in klikte, waren de W7 paletten In The City en In The Mood. Image and video hosting by TinyPicDe reden waarom ik deze paletten niet kon weerstaan is omdat ze heel veel weg hebben van de bekende Naked Basics paletten. Deze paletten heb ik zelf niet in m’n bezit, dus helaas kan ik ze niet vergelijken. Toch denk ik niet dat ze me gaan teleurstellen, want W7 heeft al een paar hele goede (dupe) paletten uitgebracht!

Image and video hosting by TinyPic

W7 IN THE MOOD (NAKED BASICS 1 DUPE)

Image and video hosting by TinyPic

In The Mood bestaat uit 6 kleuren:
– Shrimp
– Oops
– Venice
– Wink
– Katie
– Cargo

Image and video hosting by TinyPic

Op de kleur Shrimp na zijn alle kleuren mat. Zoals je kan zien lijken Oops en Venice wel heel erg op elkaar. De oogschaduws zijn erg zacht, maar daardoor wel erg kruimelig. Toch zijn ze erg mooi op te bouwen!

W7 IN THE CITY (NAKED BASICS 2 DUPE)

Image and video hosting by TinyPic

In The City bestaat ook uit 6 kleuren:
– Wigwam
– Troy
– Brass
– Touch
– Autumn
– Andrea

Image and video hosting by TinyPic

Zoals jullie kunnen zien zijn de swatches zeker wat minder dan die van In The Mood. Op het ooglid zelf kun je er op zich redelijk mee werken, maar moet je wel iets meer moeite doen. Alle kleuren in dit palette zijn mat en net zoals In The Mood zacht, maar kruimelig.

Op het eerste oog was ik dus erg enthousiast over de paletten, maar na deze review ben ik iets minder tevreden. Ja, je kan er mee werken en ja, de kleuren zijn mooi, maar ik had er gewoon veel meer van verwacht. Dit komt ook omdat ik 2 andere paletten van W7 heb die net wat beter zijn. Toch zou ik ze ook niet perse afraden, want er is wel mee te werken met de paletten. Wil je toch meer pigment, dan zou ik wel voor de echte Naked Basics paletten gaan!

Wat vind jij, zou je voor de W7 paletten gaan of de echte Naked Basics paletten? 

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “W7 IN THE CITY & IN THE MOOD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s