BOURJOIS ROUGE EDITION VELVET

Image and video hosting by TinyPic
Bourjois is een merk waar ik niet vaak naar grijp. Toch hebben ze best wel wat leuke producten waaronder de Rouge Edition Velvet lipsticks. Dit zijn vloeibare lipstick in hele mooie kleurtjes en zitten in het vaste assortiment.
Vandaag review ik 3 kleuren voor jullie! 

Image and video hosting by TinyPic

De Rouge Edition Velvet lipsticks heb ik al een tijdje in m’n bezit. Op de een of andere manier vond ik ze altijd een beetje te duur, daarom heb ik er eindelijk pas 2 weten te scoren tijdens een 40% actie! De andere heb ik zelf met 50% gehaald, omdat Bourjois bij sommige Etos filialen weg ging.
Deze lijn heeft een velvet matte finish, maar beloven heel comfortabel te zitten. Ook zou die het 24 uur vol moeten houden, maar dat heb ik niet uitgetest, omdat ik in die 24 uur ook natuurlijk moet slapen!

Image and video hosting by TinyPic

Bourjois Rouge Edition Velvet lipstick – €14,95
02 – FrambourjoiseImage and video hosting by TinyPic

Een hele leuke naam en een heel leuk kleurtje! Ik zou dit omschrijven als een roze kleur die heel dichtbij het rode aan zit.

05 – Ole FlamingoImage and video hosting by TinyPic

Wat word ik vrolijk van dit kleurtje! Deze kleur doet me gelijk denken aan de zomer. De kleur is namelijk mooi intens roze wat zeker van je lippen afknalt.

08 – Grand CruImage and video hosting by TinyPic

Grand Cru is in de verpakking een dieprode kleur, maar op de lippen zou je hem iets lichter kunnen aanbrengen. Ik vind deze kleur erg chic en zeker een must have als je een kleurtje zou willen hebben van de collectie!

Al deze lipsticks blijven zeker goed zitten. Ze drogen inderdaad heel mooi mat op, maar blijven daarbij comfortabel. Het lijkt op een gegeven moment echt alsof je niks op hebt! Mocht je toch nog willen bijwerken, dan is dit geen probleem; een tweede laag is zo gezet.

Ik ben dus super tevreden met deze lipsticks en raad jullie zeker aan het eens uit te proberen!

Wat voor Bourjois producten raden jullie aan?

 

Een gedachte over “BOURJOIS ROUGE EDITION VELVET

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s