MAC – DIVA-ISH (MAC IS BEAUTY LE)

Image and video hosting by TinyPic
Hallo tentamens! Op dit moment ben ik druk bezig met leren voor mijn studie Communicatie, waardoor ik minder tijd heb om te bloggen. Gelukkig heb ik vorig week een mooi pakketje ontvangen namelijk 3 lipsticks van MAC! Ze zijn alledrie van verschillende limited collecties en vandaag review ik de eerste: Diva-ish! 

Image and video hosting by TinyPic

De lipstick Diva-ish komt uit de Mac Is Beauty collectie. Bij deze collectie kwamen er maar liefst 12 lipsticks uit! Je snapt natuurlijk dat ik hier wel stress door kreeg. Zoveel kleuren, zoveel keuzes! Verbazingwekkend heb ik uiteindelijk maar één lipstick gescoord uit de collectie en daar ben ik erg blij mee!

Mac – Diva-ish (Amplified finish)
Image and video hosting by TinyPic

Als ik kijk naar de verpakking van de lipstick, dan vind ik het wel heel jammer dat ze er niks speciaals mee hebben gedaan. De naam daarentegen vind ik wel heel erg leuk en speels net als het kleurtje zelf. Mac omschrijft de kleur als een intense fuschia en daar ben ik het helemaal mee eens.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Door de amplified finish geeft de lipstick veel kleur af en smeer je hem gemakkelijk op je lippen. De lipstick droogt je lippen niet uit en blijft zeker lang op je lippen zitten.

Image and video hosting by TinyPic

Ik ben echt heel blij dat ik dit kleurtje heb gescoord! Lekker vrolijk en het was zeker een goede keuze om deze aan mijn collectie toe te voegen.

Heb jij nog een lipstick gescoord uit de Mac Is Beauty collectie?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s