MAC – NO FAUX PAS & HOLLYWOOD CERISE (LE PHILIP TREACY)

Image and video hosting by TinyPic
Gisteren liet ik jullie al de mooie lipstick Diva-Ish zien en vandaag is het tijd voor de andere twee lipsticks die ik heb besteld bij MAC! Tegelijkertijd met de Mac Is Beauty collectie kwam ook de collectie van Philip Treacy uit. Ik wilde sowieso al heel erg de kleur ‘No Faux Pas’, omdat ik die heb gemist tijdens de kerstcollectie. In eerste instantie was dat de enige kleur die ik wilde, totdat ik Hollywood Cerise zag. Uiteindelijk belandde beide lipsticks in mijn mandje! Benieuwd? Kijk snel mee! 

Image and video hosting by TinyPic

Kijkend naar de verpakking vind ik het weer heel erg jammer dat er niks speciaals mee is gedaan. Als je keek naar de persberichten dan zag je echt exotische foto’s, maar als je kijkt naar de verpakking zie je daar niks van terug. Jammer, Mac!

Image and video hosting by TinyPic

Allebei de kleurtjes hebben iets roze in zich en zijn iets warmer dan ik had gedacht. Mac omschrijft zelf ‘No Faux Pas’ als een yellow hot pink en ‘Hollywood Cerise’ als een magenta berry kleurtje. Berry snap ik nog wel, maar waar ze yellow vandaag halen weet ik niet.

Image and video hosting by TinyPic
No Faux Pas – Hollywood Cerise

‘Hollywood Cerise’ heeft een satin finish waardoor hij heerlijk over je lippen glijdt. Een hele dag zal hij dus niet volhouden, maar een paar uurtjes toch wel zeker. ‘No Faux Pas’ heeft een matte finish, maar is ondanks dat niet heel erg droog. Het voelt zelfs best comfortabel op je lippen.

Image and video hosting by TinyPic
Hollywood Cerise – No Faux Pas

 

Ik ben zeker tevreden met deze kleurtjes! Samen met Diva-Ish zijn dit echt hele fijne kleuren voor dit seizoen. De textuur is super en de houdbaarheid is prima.

Wat vinden jullie van de lipsticks?

Een gedachte over “MAC – NO FAUX PAS & HOLLYWOOD CERISE (LE PHILIP TREACY)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s