BEAUTY WISH LIST – APRIL 2015

Image and video hosting by TinyPic
Hi, ik leef nog en ben helemaal terug! Door de tentamenweken heb ik helaas toch niet veel kunnen bloggen en ik heb het best wel gemist. Vandaag wil ik met jullie graag mijn wishlist delen van deze maand. Het blijft me serieus verbazen dat ik elke maand toch weer een heel lijstje heb. Natuurlijk koop ik natuurlijk niet gelijk alles, maar ik vind het altijd leuk om zulke lijstjes te maken. Kijken jullie mee? 

Image and video hosting by TinyPic

MAC Velvet Teddy (1)  staat toch al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar elke keer kan ik hem maar niet testen. Heel jammer, want ik ben toch erg benieuwd of hij me gaat staan of niet. Stiekem hoop ik van wel en in mijn dromen is het de perfecte nude kleurtje voor mij. Vorig maand had ik ook al een MAC foundation op mijn wishlist staan, maar nu heb ik er nog een op het oog: namelijk de Studio Fix Fluid (2) versie. Ik heb gelezen dat deze ook goed zou zijn voor de droge huid, dus ik moet toch maar weer eens snel een Mac counter bezoeken om uit te vinden welke ik wil!
En dan… COLOURPOP (3)! Misschien ben je er al bekend mee, misschien ook niet, maar wat heb ik hier een grote wishist van staan! Colourpop is een heel budgetvriendelijk merk uit Amerika en staat voor hele goede kwaliteit voor een hele lage prijs. Binnenkort wordt er een groepsbestelling geplaatst en mijn wishlist bestaat uit 10 producten!
Benieuwd naar wat er op mijn verlangslijstje staat? Check dan nu mijn Instagram (sinds kort speciaal gemaakt voor sinspirations.nl!).

Op mijn Colourpop verlanglijst na, valt het nog best mee wat ik eigenlijk wil. Dit komt waarschijnlijk ook omdat MAC deze maand geen limited editions zal uitbrengen, waar ik ergens wel even blij mee ben (en mijn portemonnee ook!).

Wat staat er bij jullie deze maand op je verlanglijstje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s