YES OR TRASH – APRIL 2015

thumb_DSCN1752_1024En toen waren we al 7 dagen in mei! Voor mijn gevoel is het (zeker met dit wisselvallige weer) nog maart, maar de kalender zegt toch iets anders, haha.
Anyway, ook voor de maand april heb ik mijn favoriete en non-favoriete producten op een rijtje gezet. Benieuwd naar mijn echte ‘YES’ -en ‘TRASH’ artikelen kijk dan snel mee! 

De afgelopen maand was erg druk voor mij met tentamenweken en andere afspraken. Ik heb dus niet echt de kans gehad om veel uit te testen, maar ik heb wat producten bij elkaar kunnen rapen! Van sommige staan er al artikelen online en die zal ik er ook bij vermelden.

YES
Ik begin altijd positief en natuurlijk met de leukste producten namelijk de lipproducten! Door de jaren heen ben ik altijd fan geweest van lipproducten en ik denk dat dit nooit weg zal gaan.

thumb_DSCN1773_1024

En hoe kan het ook anders, de eerste items zijn van Mac! Links zie je ‘Hollywood Cerise’ (review vind je hier!) die komt uit een limited edition. Deze lipstick heeft een satin finish en heeft me echt verbaasd met hoe mooi die is. Rechts zie je de lipstick ‘All Fired Up’ en deze komt uit het vaste assortiment. All Fired Up heeft een retro matte finish, waardoor die super goed blijft zitten! Hij schijnt nogal uitdrogend te werken, maar als je er een lippenbalsem van tevoren op doet dan valt het best mee.

thumb_DSCN1770_1024

Deze maand heb ik ook een nieuw merk ontdekt genaamd ‘LASplash’. Dit is een make-up merk uit Amerika en staat vooral bekend om haar (liquid) lipproducten. Dit kleurtje heet ‘Aurora’ (hallo Disney!) en ik zal er niet teveel over verklappen, want morgen komt er hier een artikel over online!

thumb_DSCN1760_1024

Verder heb ik als ‘YES’-producten ook wat saaie, maar zeker praktische dingen er tussen staan. Zo zijn mijn vaseline potjes (meervoud ja) en ik onafscheidelijk sinds mijn hooikoorts weer aan het opspelen is. Vaseline houdt mijn neus namelijk tegen van schraalheid en is super handig voor alle andere droge plekjes.
Ook ben ik weer helemaal in to de ‘bananenklemmen’ zoals ik ze noem. Deze haarklemmen zijn super handig en zorgen niet voor zo’n bobbel in je haar als bij normale elastiekjes.

TRASH
Over naar de producten die wat minder waren. Dit zijn er gelukkig maar 3, want miskopen vermijd ik natuurlijk liever!

thumb_DSCN1754_1024

De eerste twee producten zijn de W7 paletten ‘In The City’ en ‘In The Mood’ (review vind je hier!). Ik had hier hoge verwachtingen van, maar helaas vond ik het tegenvallen. In tegenstelling tot hun bekende (naked dupes) paletten, vond ik dat ze maar weinig pigment hadden. Ze zijn leuk voor erbij, maar echt ‘musthaves’ vind ik het helaas niet.

thumb_DSCN1763_1024

Het laatste product wil ik eigenlijk niet gelijk ‘TRASH’ noemen. De Max Factor Clump Defy vind ik een super mascara, maar de waterproof versie laat ik de volgende keer maar liggen. Als je de waterproof versie vergelijkt met de normale versie dan droogt deze veel sneller uit waardoor je ook eerder spinnenpoten kan krijgen. De waterproof versie is dus ‘TRASH’ en de normale versie daar zeg ik ‘YES’ tegen!

Zo, dit waren al mijn producten van de maand april die ik of geweldig vond of helemaal niks.

Laat in de comments achter welk product jij helemaal geweldig of niet hebt gevonden in april!

5 gedachtes over “YES OR TRASH – APRIL 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s