LA SPLASH COSMETICS – AURORA

 

thumb_DSCN1770_1024
Om eerlijk te zijn had ik nog nooit gehoord van dit merk, totdat ik swatches op internet zag. Lasplash Cosmetics is een make-up merk dat gevestigd is in Amerika. Volgens mij zijn ze vooral bekend om hun liquid lipsticks, maar als ik hun site bekijk, zie ik dat ze nog veel meer make-up producten in hun assortiment hebben. Uiteindelijk heb ik voor maar één liquid lipstick gekozen om het merk uit te proberen en ik kan je al verklappen dat het product me heel erg heeft verbaasd! 

Het eerste wat ik aan jullie kwijt wil is dat LaSplash Cosmetics zulke vette namen heeft bedacht voor hun lipsticks! Het zijn namelijk voornamelijk Disney namen of namen die te maken hebben met sprookjes. Ik ben mijn hele leven lang al gek van Disney, dus toen ik dat zag kon ik wel gillen.
Laten we snel kijken naar het product zelf.

LASPLASH COSMETICS – AURORA
DSCN1658
Na lang kijken heb ik uiteindelijk voor de kleur Aurora gekozen. Dit is echt een hele mooie dieproze en warme kleur.

DSCN1665
De verpakking van de lipstick voelt stevig aan en is verder heel simpel: Je draait de dop open en dan vind je de applicator. De applicator is gemaakt van zachte haartjes en staat een klein beetje schuin.

DSCN1667De substantie voelt eerst zacht en vloeibaar aan. Dit is heel fijn, want het product droogt niet gelijk op als andere liquid lipsticks die ik eerder heb gehad. Als je het product helemaal netjes hebt opgebracht, dan wacht je een minuutje en dan… Zit het zo vast als een rots! Oke, dit is niet heel raar voor een liquid lipstick, maar wat ik bij deze erg fijn vind, is dat het bijna voelt alsof je niks op hebt. Meestal is het juist erg uitdrogend, maar dit is helemaal niet het geval.

Foto op 28-04-15 om 08.50 #2

Ik ben dus SUPER tevreden over de liquid lipsticks! De lipstick blijft echt súper lang zitten en de kleur is super. Stiekem heb ik er ondertussen nog eentje bijbesteld en ik denk eigenlijk dat het niet alleen bij die 2 blijft!

Heb jij wel eens van LaSplash Cosmetics gehoord?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s