THE BALM MARY-LOU MANIZER

DSCN1784Hallo zon! Eindelijk komen de eerste echte zonnestralen tevoorschijn en heel Nederland lijkt een stuk kleurrijker. Qua make-up heb ik nu ook een product gevonden dat mij een zomerse glow kan geven, namelijk dé highlighter Mary-Lou Manizer van The Balm. Velen gingen mij al voor met het gebruiken van deze highlighter en nu heb ik hem dan ook eindelijk in mijn handen!

Al een hele tijd wist ik van het bestaan af van de mooie Mary, maar elke keer vond ik het toch een beetje te duur. Makeupmusthaves.nl heeft sinds een paar maanden ook The Balm toegevoegd aan hun assortiment en daar heb ik hem uiteindelijk met €5 korting weten te scoren!

Al snel kwam Mary binnen en ik kon niet wachten om de highlighter te gebruiken. Ik pakte het pakketje dus snel uit en daar was ze dan!

The Balm Mary-Lou Manizer – €19,99 (met korting €14,99)
DSCN1787
De verpakking vind ik heel erg leuk (The Balm heeft sowieso wel leuke verpakkingen vind ik), zowel het doosje als de highlighter zelf heeft de bekende opdruk. Het product voelt stevig, maar ik heb vaker gehoord dat Mary wel stuk kan gaan als je hem bijvoorbeeld meeneemt op reis. Binnen in zit overigens ook nog een spiegeltje.

DSCN1786

En dan de inhoud.. In een woord: WAUW!
Zo op het snelle oog lijkt het een gewone highlighter, maar als je het gaat swatchen dan zie je zo’n mooie glow!

DSCN1794

Het aanbrengen op de huid vind ik nog wel een beetje lastig. Je hebt al snel veel te veel aangebracht, waardoor je echt op een discobal lijkt. Je kwast er rustig ‘indippen’ en aftikken is dus zeker een aanrader!

Zoals jullie wel kunnen merken ben ik echt super enthousiast over deze highlighter en ik verbaas me dat ik het niet eerder heb aangeschaft. Dit is zeker weten nu echt mijn favoriete highlighter ever!  Voor iedereen die nog twijfelt; van Mary zul je zeker geen spijt krijgen.

Wat is jouw favoriete highlighter? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s