ESSENCE CINDERELLA THE GLASS SLIPPER HIGHLIGHTER

DSCN1883Twee highlighters in twee dagen? Ja zeker! Ik zat nog even te twijfelen of ik dit artikel de dag na de review van de Mary-Lou Manizer moest doen, maar ik kon jullie deze highlighter niet onthouden. De Essence Cinderella highlighter is namelijk limited edition die nu in de winkels ligt. De collectie is wel heel populair, maar misschien kun je hem nog scoren!
Ik had toevallig net de laatste kunnen grijpen en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. DSCN1888
Deze limited collectie is uitgebracht met de nieuwe film Cinderella van Disney die in maart uitkwam. Super leuk, want ik houd van Disney! Ook Mac had een limited collectie uitgebracht en daar had ik de iridescent powder van kunnen scoren (review vind je hier!).
DSCN1887
Essence heeft dan niet misschien hele luxe verpakkingen als Mac, maar de inhoud is wel prachtig! Ik twijfelde ook of ik de blush zou nemen, maar uiteindelijk ben ik alleen voor de highlighter gegaan omdat ik die iets specialer vond.

DSCN1886
Essence – 01 THE GLASS SLIPPER €
De verpakking heeft dezelfde touch als de poeders van Essence. Het voelt stevig, maar oogt wel een beetje goedkoop. Wat wel heel leuk is is dat je het patroontje ziet door de verpakking heen. Hierdoor hoef je de highlighter niet eerst helemaal open te maken om te zien wat er in in.

DSCN1889
Het patroon van de highlighter is trouwens echt zo prachtig! Het zijn allemaal hele mooie rozen bij elkaar.
De kleur van de highlighter lijkt in de verpakking licht roze, maar als je hem gaat swatchen is het meer zilver met een lichte roze gloed.

DSCN1890

 

DSCN1893

Ik ben heel erg blij dat ik deze highlighter ook aan mijn collectie kan toevoegen! Ondanks dat het een budget product is, vind ik het nog een prachtig item.
Wil je hem ook hebben, dan zou ik snel zijn! Ik raad je aan om in een kleine Kruidvat te kijken, dan heb je nog eventueel kans om hem ook te scoren.

 

 

2 gedachtes over “ESSENCE CINDERELLA THE GLASS SLIPPER HIGHLIGHTER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s