W7 HONOLULU BRONZER

thumb_DSCN1801_1024Bronzers. Ik blijf het maar een vak apart vinden. De ene bronzer gebruik je om te contouren en de andere gebruik je om je gezicht op te warmen. Sinds een paar maanden ben ik bijna elke dag aan het contouren, maar de perfecte bronzer vinden blijft moeilijk. Het merk W7 heeft al een tijdje een bronzer genaamd Honolulu en deze wilde ik zeker graag proberen!

Tot nu toe heb ik nog maar twee bronzers om mee te contouren: NYX Taupe en Benefit Hoola. Toen ik er achter kwam dat W7 een bronzer had die mogelijk een dupe van Benefit Hoola zou zijn, wist ik zeker dat ik die moest hebben. Ik vind het namelijk heel leuk om (budget) dupes te ontdekken!

W7 Honolulu Bronzer – €4,49
thumb_DSCN1801_1024
Mijn eerste indruk van de verpakking is goed!
De bronzer komt in een vrolijk roze doosje gemaakt van karton. Het voelt stevig en de deksel kan er makkelijk van af.

thumb_DSCN1802_1024
Op de achterkant vind je de ingrediënten en welke kleur bronzer er in het doosje zit.

thumb_DSCN1803_1024
Als je het doosje open maakt dan zie je als eerst een kwastje liggen. Deze is bedoeld om mee te contouren. Ik vind het heel leuk dat W7 ook een kwastje er bij levert, zeker voor zo’n klein prijsje!

thumb_DSCN1805_1024
De kwast heeft een heel leuk ombre effect dat van wit naar roze loopt. Helaas valt de werking van de kwast me heel erg tegen. De haren zijn namelijk te zacht om echt goed mee te contouren en te blenden.

thumb_DSCN1808_1024
Dan het product zelf! Toen ik de bronzer zag, schrok ik wel van de kleur want het leek wel heel donkerbruin. Gelukkig valt dit wel mee als je het op je gezicht doet, maar je moet wel heel voorzichtig te werk gaan.
De substantie van de poeder is heel zacht, maar is helaas wel erg kruimelig. De kwast wordt hierdoor ook al snel vies en poederig.

thumb_DSCN1811_1024
Zoals je kunt zien is de kleur niet heel donker, wel is hij best warm. Toch valt er nog mee te werken en zeker voor deze prijs kan ik de bronzer wel waarderen.

Misschien merk je het al maar ik heb gemixte gevoelens over dit product. De verpakking is leuk, maar uiteindelijk moet ik veel moeite doen om echt goed te kunnen contouren. Het is dus een leuk product voor erbij, maar echt een favoriet zal hij niet worden. Ik ben wel van plan om een vergelijkingsartikel te maken met Benefit Hoola, zodat je goed het verschil kan zien!

Dit product heb ik gekocht via makeupmusthaves.nl 

Wat is jouw favoriete bronzer om mee te contouren? 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s